ADCOS NV

Injectiesystemen

Polyurethaan injectieharsen, schuim, gels en specie: ADCOS NV heeft een breed programma van polyurethaan, methacrylaat en silicaat gebaseerde injectiesystemen: hars, flexibel schuim, gel en op cement gebaseerde grout.

Adcos technologie is gebaseerd op polyurethaan, methacrylaat of silicaat gebaseerde injectie van hars, schuim, specie en gel. Deze systemen worden hoofdzakelijk gebruikt bij problematische waterafsluiting in ondergrondse en bovengrondse betonnen constructies zoals metro's, tunnels, parkeergarages en dammen, zowel voor reparaties als in nieuwbouw.

BROCHURE:  Injectiesystemen en -technologie

 
 • PURINJECT 1C 115 ECO - Technische data sheet (PDF)

  Ecologisch polyurethaaninjectieschuim, één component, oplosmiddelvrij, bij uitstek geschikt voor waterafsluiting in beton, gemetselde constructies, rotsachtige en zandige bodem. Reactie met water resulteert in een semiflexibel polyurethaanschuim met gesloten celstructuur. Wordt geïnjecteerd met ééncomponentpomp. Toepassing met 6 tot 10% katalysator.
   
 • PURINJECT 1C 55 LV - Technical data sheet (PDF)

  Polyurethaaninjectieschuim met zeer lage viscositeit, één component, oplosmiddelvrij, bij uitstek geschikt voor waterafsluiting in beton, gemetselde constructies, rotsachtige en zandige bodem. Reactie met water resulteert in een semiflexibel polyurethaanschuim. Wordt geïnjecteerd met ééncomponentpomp. Toepassing met 6 tot 10% katalysator.
   
 • PURINJECT 1C FLEX - Technische data sheet (PDF)

  Polyurethaaninjectieschuim, één component, oplosmiddelvrij, bij uitstek geschikt voor waterafsluiting in natte dynamische scheuren en voegen. Reactie met water resulteert in een zeer flexibel polyurethaanschuim. Wordt geïnjecteerd met ééncomponentpomp. Toepassing met 6 tot 10% katalysator. Sterk flexibel schuim met gesloten celstructuur. Expansie 800%.
   
 • PURINJECT 1C MULTIFLEX - Technische data sheet (PDF)

  Polyurethaaninjectieschuim, één component, oplosmiddelvrij, bij uitstek geschikt voor waterafsluiting in natte dynamische scheuren en voegen. Reactie met water resulteert in een zeer flexibel polyurethaanschuim. Wordt geïnjecteerd met ééncomponentpomp. Toepassing met 6 tot 10% katalysator. Zacht, flexibel schuim met gesloten celstructuur. Expansie 1500%.
   
 • PURINJECT 2C ELASTIC LV - Technische data sheet (PDF)
  PURINJECT 2C ELASTIC LV - Prestatieverklaring (PDF)

  Flexibele tweecomponenteninjectiehars met lage viscositeit, polyurethaan-elastomeer, voor het elastisch afdichten van droge en natte dynamische barsten in betonconstructies. Trage reactie op een elastische hars (verwerkingstijd 45 min). Injectie met ééncomponentpomp.
   
 • PURINJECT 2C MULTIFLEX 2 in 1 System - Technische data sheet (PDF)

  Eenvoudig 2-in-1-systeem. Polyurethaaninjectiemortel, twee componenten, oplosmiddelvrij, bij uitstek geschikt voor het injecteren van barsten / afdichten van lekken in betonnen, stenen en gemetselde constructies. Reactie met water resulteert in een flexibel polyurethaanschuim en in het tweede stadium, of bij afwezigheid van water, in een elastische hars. Moet worden geïnjecteerd met een ééncomponentpomp.
   
 • PURINJECT 2C W - Technische data sheet (PDF)

  Een snel reagerende polyurethaaninjectiehars bestaande uit twee componenten, cfk- en halogeenvrij. Voor afdichting en harding in waterdragende zones, in het bijzonder bij water onder druk.
   
 • PURINJECT 2C D - Technische data sheet (PDF)

  Een snel reagerende polyurethaaninjectiehars bestaande uit twee componenten, cfk- en halogeenvrij. Harden van sterk verbrokkelde, droge of licht vochtige bergachtige zones.
   
 • PURINJECT 2C THIX - Technical data sheet (PDF)

  Snel reagerende thixotrope urethaaninjectiehars bestaande uit twee componenten, voor het stoppen van sterke binnendringing van water.
   
 • SILINJECT 2C FOAM ALT - Technical data sheet (PDF)

  Organisch-mineraal, niet-brandbaar tweecomponentenschuim voor het vullen van lege ruimten, afdichten en harden.
   
 • SILINJECT 2C FLEX ALT - Technical data sheet (PDF)

  Niet-schuimende, snel uithardende, elastische silicaatinjectiehars voor het harden van spleten en kloven in bergachtige zones.
   
 • PURINJECT HYDROGEL - Technische data sheet (PDF)

  Polyurethaaninjectiesysteem, één component, oplosmiddelvrij, geïnjecteerd met een tweecomponentenpomp met water als de tweede component. Produceert een veerkrachtig, flexibel polyurethaanschuim of een elastomeer- of softgel, afhankelijk van de toegevoegde hoeveelheid water. Mogelijke toepassingen: expansievoegen, zware waterlekkage, scherminjecties.
   
 • PURINJECT HYDROFOAM - Technische data sheet (PDF) NIEUW!

  Hydrofiel, oplosmiddelvrij en laagviskeus polyurethaaninjectiehars voor bewegende, niet-structurele scheuren.
   
 • PURINJECT 1C SOIL - Technical data sheet (PDF)

  Polyurethaaninjectiehars met zeer lage viscositeit, oplosmiddelvrij, voor bodemstabilisatie. Ongevaarlijk voor het milieu en bestand tegen biologische invloeden.
   
 • PURCLEAN - Technische data sheet (PDF)

  Speciaal product voor de reiniging en smering van de injectiepomp na het injectiewerk. Vervangt aceton of dichloormethaan en zorgt ervoor dat alle rubber onderdelen in een uitstekende staat blijven.
   
 • ACRYLINJECT POLYMER - Technical data sheet (PDF) NIEUW!

  ACRYLINJECT Polymer wordt gebruikt in combinatie met ACRYLINJECT (hars), harsen op acrylaatbasis in toepassingen waarbij sprake is van wisselende grondwaterniveaus. De toevoeging van het polymeer in de B-component verbetert de droog-nat-karakteristiek van de uitgeharde verbinding.
   
 • ACRYLINJECT ELASTIC B - Technische data sheet (PDF) NIEUW!

  Elastische acrylinjectiehars met buitengewone adhesie eigenschappen.
   
 • ACRYLINJECT R - Technische data sheet (PDF)

  Polymethacrylaatgel voor het afdichten van waterdragende scheuren in betonnen en gemetselde wanden, voor gordijninjectie en verdichtingswerk in aanwezigheid van water, voor meervoudige injectie van injectieslangen.
   
Polyurethane injection foam
Polyurethane injection foam
Polyurethane crack injection
Polyurethane crack injection
Polyurethane grouts
Polyurethane grouts
Concrete injection
Concrete injection
Polyurethane foams and gels
Polyurethane foams and gels
 
 
 
 
ADCOS NV - Ambachtsstraat 15 - 2390 malle - info@adcos.be - T: +32 (0)3 385 38 50