ADCOS NV

Polyurethaansystemen

ADCOS biedt polyurethaan vloercoatings, verf en zelfnivellerende systemen voor alle betonnen ondergronden. Complete oplossingen met primer en toplaag verf. Deze worden meestal gebruikt voor de coating van betonnen vloeren. Het kan ook worden gebruikt voor de bescherming en het waterdicht maken van bruggen, daken, kelders, metro's, tunnels, platte daken,...

Adcos
, uw bron voor complete polyurethaan coating oplossingen. In ons brede assortiment vindt u vloercoatings en verf voor elke betonnen ondergrond. Complete vloeroplossingen met primer en toplaag verf. Onze polyurethaan oplossingen worden doorgaans gebruikt voor het bekleden van betonvloeren. Ander gebruik omvat de bescherming en het waterdicht maken van bruggen, daken, kelders, metro's, tunnels, platte daken, ....

PURFLOOR 70: zelfnivellerend polyurethaan vloersysteem

SYSTEEM:
primer - polyurethaan vloer - alifatische topcoating

APPLICATIES: kantoren, showrooms, loften, industriële vloeren, betonnen vloeren ...

VOORBEREIDING: Om een goede aanhechting te garanderen moet de oppervlakte proper, droog (<4%), en vetvrij/olievrij zijn. Verwijder stof en losse onderdelen. Indien nodig zandstralen. De hechtsterkte van de ondergrond moet minstens 1,5 N/mm² zijn. Bij poreuze ondergronden steeds een epoxyschraaplaag aanbrengen, alvorens de primer uit te rollen.

 • EPOXPRIM SF 245

  Solventvrije primer (standaard primer).

 • PURFLOOR 70 (PDF)

  2 componenten, zelfnivellerend, aromatisch, polyurethaan gietvloer voor horizontale applicaties. PURFLOOR 70 is naadloos en flexibel in uitgeharde toestand. Toepassingen op beton, cementdekvloeren, chappe, ... voor burelen, showrooms, privaat gebruik, industrievloeren, kelders, … Verkrijgbaar in alle RAL kleuren.

 • PURTOP 1C

  1 component, solventvrije alifatische polyurethaan toplaag verf voor polyurethaan en epoxy vloeren. De kleur van PURFLOOR 70 zal licht vergelen onder de invloed van zonlicht. Daarom is het aangeraden bovenop deze gietvloer een ingekleurde alifatische polyurethaan topcoating aan te brengen. Daarenboven is het ook aangeraden een matte transparante alifatische topcoat toe te passen, bovenop de ingekleurde topcoat, voor een optimale krasbestendigheid (PURTOP 1C). Voor technische informatie betreffende de topcoatings verwijzen we naar de technische fiche van PURTOP 1C.

1 COMPONENT POLYURETHAAN MEMBRAAN VOOR WATERDICHTING

SYSTEEM: primer - polyurethaan coating - (fabric) - top coatings

APPLICATIES: platte daken, terrassen, balkons, daken, natte gebieden, brugdekken, tunnels, ...

VOORBEREIDING: Om een goede aanhechting te garanderen moet de oppervlakte proper, droog (<4%), en vetvrij/olievrij zijn. Verwijder stof en losse onderdelen. Indien nodig zandstralen. De hechtsterkte van de ondergrond moet minstens 1,5 N/mm² zijn. Bij poreuze ondergronden steeds een epoxyschraaplaag aanbrengen, alvorens de primer uit te rollen.

 • PURCOAT PRIM (PDF)

  2 componenten epoxy primer op basis van water

 • PURCOAT 1C (PDF)

  1 component polyurethaan membraan, gebruikt voor langdurige waterafdichting van daken, balkons, betonnen terrassen, openbare voetpaden, ... Wordt vloeibaar aangebracht, zeer permanent elastisch, koude toepassing en koude uitharding op het oppervlak door reactie met grond en luchtvochtigheid. Eenvoudige toepassing met roller of luchtledige spray.

 • PURCOAT 1C NET (PDF)

  Polyester – polypropyleen weefsel, aanbevolen met het PURCOAT 1C systeem.

 • PURCOAT 1C TOP (PDF)

  1 component, gekleurde, alifatische polyurethaan top coating. Kleurbescherming en UV-bestendig, permanent elastisch, koud toegepast en koude uitharding, gebruikt als topcoat voor overbelichte, polyurethaan waterdichte coatings.
Coating concrete
Coating concrete
 
 
 
 
ADCOS NV - Ambachtsstraat 15 - 2390 malle - info@adcos.be - T: +32 (0)3 385 38 50